Avantajele utilizarii barcutei de plantat

Avantajele utilizarii barcutei de plantat

Pescuitul este o activitate practicata de mai multe persoane pasionate. Barbatii practicau si inainte pescuitul, spre deosebire de femei, deoarece acestea din urma nu erau atat de antrenate pentru aceasta activitate. Insa, actualmente, pana si doamnele pot practica pescuitul deoarece s-a inventat o unealta care le faciliteaza pescuitul, barcuta de plantat.

Iata in cele ce urmeaza cateva cuvinte despre acest dispozitiv inovator, ideal pentru pescuitul la crap si avantajele obtinute in urma folosirii sale.

O barcuta de plantat este un dispozitiv de pescuit dotat cu o telecomanda care permite depunerea unei cantitati generoase de momeala, chiar si in locurile mai greu accesibile. Poseda un sonar in interior care ne permite urmarirea informatiilor de la distanta. Exista modele de barcute de plantat echipate cu GPS care ii permit barcutei sa navigheze automat in diferitele puncte inregistrate. In cazul in care barcuta se defecteaza, GPS-ul ii permite barcutei sa revina automat in punctul de plecare.

Barcuta de plantat contine mai multe compartimente si se deaplaseaza pe apa cu ajutorul unui motor super puternic si silentios pentru a captura prada, surprinzand-o. Barcuta de plantat esre un dispozitiv impresionant pentru pescuit la crap si are mai multe avantaje precum:

O lansare precisa. Cu barcuta de plantat, ai posibilitatea de a lansa cu o precizie deosebita, intr-un loc precis, in mod normal mai greu accesibile de la malul apei sau de pe o barca. Barcuta de plantat are posibilitatea de a accesa unele locuri in care nicio alta ambarcatiune nu poate ajunge, permitand astfel apropierea de pesti, spre exemplu sub arbori.

Pentru lansare pe o distanta mai lunga. Unul din principalele avantaje oferite de barcuta de plantat este acela de a lansa pe o distanta mai lunga. Barcuta de plantat se poate fofila pe oriunde, poti lansa exact unde iti doresti, fara probleme.

Comoditate in ceea ce priveste pescuitul la crap.  Pescuitul la crap este dificil si necesita o buna cunoastere a tehnicilor de pescuit si a obiceiurilor pestelui. Crapul este un peste caruia ii place sa se odihneasca in locuri cu umbra, sun crengi sau sub vegetatie. Datorita barcutei de plantat vei ajunge fara probleme oriunde.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *