Ce este o barcuta de plantat si care este utilitatea acesteia

Ce este o barcuta de plantat si care este utilitatea acesteia

Barcuta de plantat este un dispozitiv pentru pescuit care poate fi conceputa din plastic ABS, rasina, fibre de sticla sau carbon in cazul celor mai scumpe si mai moderne. Pestele poate fi prins cu mai mare usurinta cu ajutorul barcutei de plantat deoarece este mai greu de nadit pe o distanta mai lunga, de aceea devine imperativ sa te echipezi in mod corect.

Insa atentie, barcuta de plantat nu este un gadget. Prieteni pescari, barcuta de plantat reprezinta o arma de necontestat, un aliat indispensabil pentru a pescui pestele. Vom vedea impreuna, in cele ce urmeaza, cum se poate folosi in mod eficient acest dispozitiv de pescuit. Este indispensabil in cazul pescarilor deoarece astfel isi vor spori in mod considerabil sansele de a prinde peste. Odata incercata, nu te vei mai putea desparti de ea.

Cum se utilizeaza barcuta de plantat?

Exista numeroase modele de barcute de plantat pe piata, cu toate acestea, trebuie sa fii atent la un punct esential inainte de a-ti achizitiona noul dispozitiv de pescuit si sa profiti din plin de capacitatile sale.

Timpul de incarcare. Efectiv, majoritatea modelelor existente actualmente pe piata necesita un anumit timp de incarcare inainte de a putea fi folosite. In medie, sunt necesare in jur de 12 ore pentru o incarcare completa. Insa, inainte de a merge la pescuit, noaptea, ar trebui sa pui bateria la incarcat pentru a te asigura ca barcuta de plantat nu se descarca in mijlocul partidei de pescuit.

Alte date tehnice:

Iata cateva date cu privire la capacitatile barcutei de plantat, in medie, aceasta este capabila sa parcurga o distanta de 400-500 de metri, datorita celor doua motoare de care dispune. Sunt total silentioase si de nedetectat. Capacitatea de incarcare depunde de fiecare model in parte, exista barcute de plantat care au doua cuve. Si autonomia depinde de fiecare model in parte, insa, in general, o barcuta de plantat poate fi folosita in continuu o ora si jumatate. In ceea ce priveste barcuta de plantat, radiocomandata, este de ajuns sa o incarci cu momeala dorita si sa o dirijezi spre locul ales, aceasta este cea mai ludica parte a zilei. Nu ai inca o barcuta de plantat? Atunci alege una de urgenta.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *