Ce este o barcuta de plantat?

Ce este o barcuta de plantat?

Cu totii stim ca pentru a pescui in mod eficient avem nevoie de o strategie bine pusa la punct. Nu toti pestii sunt o prada facila, mai ales crapul care se lasa foarte greu prins si necesita abilitati speciale pentru a fi pescuit. Aici intervine barcuta de plantat care ia forma unei barcute electrice si care poate fi manevrat cu ajutorul unei telecomenzi.

Cunoscuta in egala masura sub numele de bait boat sau navomodel, barcuta de plantat a devenit de-a lungul anilor un accesoriu indispensabil pentru crapisti in locurile mai greu accesibile in special, unde nu poti nadi in mod eficient. Drept urmare, principalul scop al unei barcute de plantat este acela de a-ti permite sa nadesti o cantitate mare pentru o precizie aproape chirurgicala in zone mai greu accesibile.

Cum functioneaza o barcuta de plantat?

Ai inteles deja, o barcuta de plantat este deosebit de eficienta pentru pescuit. Pentru a i se asigura eficienta, barcuta de plantat este motorizata cu ajutorul unui sistem special care ii permite sa avanseze in apa si sa ramana discreta totodata, pentru a nu pune pestii pe fuga. Tehnologia care doteaza o barcuta de plantat este de ultima generatie, sunt din ce in ce mai moderne. In ziua de azi, barcuta de plantat este insotita de un GPS pentru a gasi cu mai mare usurinta locurile tale favorite de pescuit. Mai pot exista LED-uri in culori diferite pentru a distinge cu mai mare usurinta partea din spate si partea din fata a barcutei sau o camera submarina pentru a vedea ce se intampla in adancuri, in locul ales de tine pentru pescuit.

De ce sa folosesti o barcuta de plantat?

Mai multe avantaje oferite de barcuta de plantat fac ca acest dispozitiv sa fie extrem de popular in randul pescarilor. Rapiditatea intai si intai dar si discretia. Datorita acestor caracteristici, iti va fi mult mai usor sa iesi din situatii compromitatoare, mai ales in zone in care accesul este ingreunat de prezenta crengilor. Un melanj de precizie si discretie, barcuta de plantat iti ofera acces in orice loc, te ajuta sa pescuiesti in mod eficient.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *