Navomodel Delfin XXL Speed Aerografiat Galben
Folosirea barcutei de plantat pentru pescuit

Folosirea barcutei de plantat pentru pescuit

Esti pasionat de pescuit? De pescuitul la crap in special? Ai auzit adesea vorbindu-se despre barcuta de plantat insa ti-ar placea sa stii mai multe lucruri despre acest dispozitiv? In cele ce urmeaza va explicam noi despre ce este vorba, va spunem ce este barcuta de plantat si cum se poate folosi. Va vom expune avantajele oferite de barcuta de plantat si diferitele optiuni in materie de motorizare.

Ce este o barcuta de plantat?

O barcuta de plantat este un accesoriu de pescuit ideal datorita eficientei si preciziei sale. Este vorba despre o barcuta mica echipata cu o baterie. Deplasarea acestei barcute pe apa este discreata si precisa totodata. Barcuta de plantat iti permite sa ajungi in locuri mai greu accesibile, indepartate de mal. Nu doar ca permite depunerea momelii dar si te ajuta sa nadesti cu mai mare eficienta. Spre exemplu, cu ajutorul unei barcute de plantat ai posibilitatea de a depune boilies-urile sub crengi. Aceasta minune este echipata cu un far care iti permite sa pescuiesti pe timp de noapte. O barcuta de plantat iti sporeste sansele de a pescui mai multi pesti. De altfel, este important sa stii cum se poate folosi acest dispozitiv.

Cum se foloseste barcuta de plantat?

Pentru a folosi barcuta de plantat este important sa verifici, inainte de toate, bateria sau farul. Atunci cand barcuta de plantat este pregatita, o poti depune in apa. Ia telecomanda barcutei de plantat si dirijeaza motorul spre locul ales in prealabil. Odata ajunsa in locul stabilit, depune boilies-urile. Nu mai trebuie sa astepti foarte mult pana cand pestii isi vor face aparitia. Barcuta de plantat este un dispozitiv deosebit de eficient, mai ales in ceea ce priveste pescuitul la crap. Nu ezita sa apelezi si tu la o barcuta de plantat, achizitioneaza una si nu vei regreta alegerea facuta.

Barcuta de plantat este utila atat pentru pescuit cat si pentru nadit. Daca iti doresti sa achizitionezi o barcuta de plantat trebuie sa fii atent la unele caracteristici precum distanta maxima de navigare, capacitatea cuvei si la fiabilitatea pieselor electronice dar si la optiuni suplimentare precum sonar sau GPS.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *